A ragasztószalag specialista!

Telefon:

+36 1 320 3641, +36 1 330 7257

Hétfő - Csütörtök, Péntek

08:30-15:30, 8:30-13:30

E-mail

sales@elmatit.hu

Friss hírek

Awesome Image

100%-ban eredeti. 40%-kal kevesebb CO₂.

2024.04.15. 0 Comments egyeb
A kétoldalas tesa® 4965 Original több mint 40 éve a legjobb megoldás iparágak és alkalmazások tucatjai számára. Most a CO2-kibocsátás 40%-os* csökkentésével még jobbá tettük; alkalmaztuk a biomassza egyensúly megközelítést, valamint az új generációs szalagot 90%-ban fogyasztást követően újrahasznosított PET-hordozóval szereltük fel.

Több fenntarthatóság anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a teljesítményben.

• Megbízható termék 40 éve.
• Mostantól biomassza egyensúlyban lévő nyersanyagokból.
• 40%-kal* kevesebb CO2 az eredeti változathoz képest.
• Ugyanolyan hatékonyan működik.

A CO2-kibocsátás csökkentésének kulcsa

A tesa® ISCC PLUS tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzemében a beszállítóink nyersanyagai közül a tanúsítottan megújuló tartalmakat a tesa® 4965 Original következő generációjához használjuk fel. Beszállítóinkkal közösen a biomassza egyensúly megközelítését választottuk, második generációs biomassza felhasználásával, amely nem versenyez az élelmiszerlánccal. Az üzemünkben és beszállítóinknál zajló attribúciós folyamatot külső, független harmadik fél auditálja, és a felügyeleti lánc egészére kiterjedő tanúsítványt kap, amely biztosítja az átlátható és nyomon követhető folyamatot.
Nagyon fontos, hogy a fosszilis alapanyagokat megújuló alapanyagokkal helyettesítjük az új tesa® 4965 Original Next Gen változatunkban, ezzel támogatjuk a fenntartható, biomassza-alapú gazdálkodást és csökkentjük a fosszilis tüzelőanyagok felhasználását.
Emellett a szalag biztosítékot és lehetőséget ad az ügyfeleknek, hogy fenntarthatóbb megoldásokat hozzanak létre a legkülönbözőbb iparágakban. Segíthetünk kielégíteni a fenntartható termékek iránti növekvő keresletet a piacon.
Tags:

Post A Comment

Keressen minket bizalommal

Bízunk benne, hogy mielőbb partnerek lehetünk.

Telefon

+36 1 320 3641

E-mail

sales@elmatit.hu

Akció a készlet erejéig!