A ragasztószalag specialista!

Telefon:

+36 1 320 3641, +36 1 330 7257

Hétfő - Csütörtök, Péntek

08:30-15:30, 8:30-13:30

E-mail

sales@elmatit.hu

Rólunk

  • Rólunk

A ragasztószalag specialista!

Nagykereskedelmi vállalkozásunkat több évtizedes külkereskedelmi gyakorlattal 1989-ben alapítottuk.

Üzleti filozófiánk és ennek alapján tevékenységünk lényege:
– szakértelem
– megbízhatóság
– rugalmasság

Az Elmatit Kft. célja, hogy kereskedelmi tevékenységét mindig a vevői elvárásoknak megfelelően, magas színvonalon végezze, melyet elvár beszállítói partnereitől is.

Cégünk elkötelezett a minőségfejlesztési program irányelvei iránt, ezért szabályozott napi munkánkkal törekszünk vevőink elvárásainak legmagasabb szintű teljesítésére, ezzel a vevői elégedettség magas színvonalú megőrzésére.

A minőségpolitikai célkitűzések végrehajtása érdekében az Elmatit Kft. vezetősége az EN ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a folyamatos fejlesztésekre és képzésekre, továbbá az etikusságra, a szakmai felkészültségre és csapatmunkára. Minőségirányítási rendszerünk a cég teljes egészét átfogja. A vezetőség betartatja a cég minden munkatársával megfogalmazott szabályokat, jogszabályi és egyéb hatósági előírásokat, és követi az abban meghatározott irányelveket a hatékony munkavégzés megvalósítása és ezáltal a vevői elégedettség megszerzése érdekében.

Külföldi partnereink is olyan világhírű cégek, melyek termékei megfelelnek az ISO 9001 szabványainak és mindenkor a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik. Ez a kiterjedt beszállítói háttér garantálja, hogy partnereinknek a legmodernebb élenjáró árucikkek széles választékát kínáljuk. Annak érdekében, hogy vevőink a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesüljenek, cégünk az import nagykereskedelmi cégek között egyedülállóan, az elsők között szerezte meg az ISO 9001 minősítést.

Úgy érezzük, az jelenti munkánk lényegét és értelmét, hogy partnereink egy technikailag kiválóan felkészült, problémamegoldó csapatot tudhatnak maguk mögött, és ezáltal biztonságban érezhetik magukat az esetlegesen felmerülő problémák és kérdések esetén. Az általunk importált alap- és segédanyagok kiválasztása során egyik fontos szempontnak azt tartjuk, hogy iparáganként az anyagokat egyfajta szolgáltatás csomagban tudjuk nyújtani Vásárlóink részére.

Szakértelem

Nagykereskedelmi vállalkozásunkat több évtizedes külkereskedelmi gyakorlattal 1989-ben alapítottuk. Üzleti filozófiánk és ennek alapján került meghatározásra.

Megbízhatóság

Az Elmatit Kft. célja, hogy kereskedelmi tevékenységét mindig a vevői elvárásoknak megfelelően, magas színvonalon végezze, melyet elvár beszállítói partnereitől is.

Rugalmasság

Napi munkánkkal törekszünk vevőink elvárásainak legmagasabb szintű teljesítésére, ezzel a vevői elégedettség magas színvonalú megőrzésére.

Cégünk története

Awesome Image

Megalakulás

Megalakultunk. Cégünkben “home office” munkafolyamatok a jellemzőek.

Awesome Image

Első telephely

Megtörtént az első telephelyünk megvásárlása.

Awesome Image

Vágógépek vásárlása

1995 megtörténik az első vágógép megvásárlása, majd 1997-ben a második.

Awesome Image

ISO tanúsítvány 9001:2000

Az első ISO tanúsítvány megszerzése.

Awesome Image

Telephely és iroda

2005-ben telek vásárlás, majd 2008-ban felépül az új székhelyünk .

Awesome Image

Vágógép vásárlás

2010-ben megvásároltuk a harmadik vagógépünk. 2023 év elején sikeresen megvásárlására került a negyedik vágógépünk.

Keressen minket bizalommal

Bízunk benne, hogy mielőbb partnerek lehetünk.

Telefon

+36 1 320 3641

E-mail

sales@elmatit.hu

Akció a készlet erejéig!