A ragasztószalag specialista!

Telefon:

+36 1 320 3641, +36 1 330 7257

Hétfő - Csütörtök, Péntek

08:30-15:30, 8:30-13:30

E-mail

sales@elmatit.hu

Építőipari termékek (nem öntapadó)

Táguló szalag

A táguló szalagok speciális tulajdonsága, hogy a tekercs megbontása után, a speciális „habszivacs” szalag elkezd vastagságban dagadni, a megadott tartományban (pl.: 5-12mm vagy 9-18mm). Kiválóan alkalmas különböző hézagok, rések kitöltésére, megszüntetésére. Típustól függően vízzáró (kültér), vagy porzáró (beltér). Különböző hosszúságokban és egyedi szélességekben érhető el. Végleges vastagságát, a dagadás megkezdését követő 24 óra alatt éri el.

Fasatan / Fasatyl ragasztó ("kannás")

A Fasatan TFK ragasztóanyagot főleg a Fasatan és Fasatyl felragasztásához ajánljuk, illetve a fóliák átfedéseinek összeragasztásához. Fejfölötti magassákokban végzendő azonalli tapadást megkívánó területre a legalkalmasabb. Rendkívül erős ragasztást biztosít, mely egyben rugalmas és vízálló is lesz. Nem alkalmas Styropor és más hígítóra érzékeny felületre. Alapjait tekintve, szintetikus kaucsuk és műgyanta, oldószerrel. Színe, fekete. Száradási ideje 10-15 perc (20C-on), minimum felhasználási hőmérséklete pedig +5C. 5,5kg-os fém tartályban érhető el. Ajánlott felhordási mennyiségét tekinte: kb. 500 – 1000g/nm.

Fasatan / Fasatyl ragasztó ("hurkás")

A Fasatan TFS ragasztó, egykomponensű, folyékony és higító mentes. Minden előforduló alapfelületre alkalmazható, még a hígítóra érzékeny felületre is, mint pl. a Styropol. 600ml-es, „hurkás” kivitelben érhető el. felhasználási hőmérséklete pedig +5C. 5,5kg-os fém tartályban érhető el. Ajánlott felhordási mennyiségét tekinte: kb. 500 – 1000g/nm.

Fasatan / Fasatyl higító - lemosó

A Fasatan higító a ragasztandó felületek ragasztás előtti letisztításához ill. nem megszáradt reakciósragasztók, kiszáradt EVA-olvadóragasztók és PVAc-diszperziós ragasztók higításához használható. A Fasatan higító nagyon erős hatású. Megfelelően ellenőrizni kell a használni kívánt felületet, ill. kis felületen érdemes kipróbálni. A Fasatan Higító ismertetőjegye, hogy nagy zsírtalanító hatású és gyorsan elpárolog. 5kg-os fém tartályban érhető el.

Fasatan / Fasatyl

A Fasatan és Fasatyl egy EPDM és Butyl-Kaucsuk szigetelőfólia, mely kiválóan alkalmas homlokzatok szigetelésére. Mind két termék bitumenezhető és megfelelnek a DIN 18 195-ös építési szabályoknak. Az éghetőséget tekintve a B2-es besorolásba tartoznak. Szerves oldószerekkel szemben nem, vagy csak részben ellenállóak. A Fasatan (páraáteresztő) kerül a külső oldalra, a Fasatyl (párazáró) pedig a belső oldalra. Vastagságuk 0,8mm, szélességük pedig 50mm-től 1500mm-ig elérhetőek, szabadon választva. Színük fekete. Felragasztásukhoz külön ragasztó szükséges, vagy a speciális kivitelek, öntapadó csíkkal vannak ellátva, típustúl függűen egy vagy két oldalon.

Keressen minket bizalommal

Bízunk benne, hogy mielőbb partnerek lehetünk.

Telefon

+36 1 320 3641

E-mail

sales@elmatit.hu

Akció a készlet erejéig!