A ragasztószalag specialista!

Telefon:

+36 1 320 3641, +36 1 330 7257

Hétfő - Csütörtök, Péntek

08:30-15:30, 8:30-13:30

E-mail

sales@elmatit.hu

– Egyoldalas

EPDM ZÁRTCELLÁS HABSZALAG

Zártcellás ethylénpropilén (EPDM) fekete hab, sima felülettel, 2mm-es vastagságtól, védőfóliával ellátva. A Szélesség, illetve habvastagság alapján felhasználhatósága sokrétű (fémhez,fához,műanyaghoz). Alkalmazási területei közé tartozik a szigetelés (por, hang, víz), rezgés és rázkódás csikkapítás, valamint felhasználható előtétszalagként (üveg-, nyílászáró- és műanyagipar) és tömítőanyagként (gépipar és szellőzéstechnika). Legfőbb előnyei a magas élettartam, kiváló oldószer- és öregedésállóság, rugalmasság, erős tapadás alacsony hőmérsékleten is.

Polyethylén (PE) zártcellás habszalag

Zártcellás polyethylén hab, sima felülettel, 3mm-es vastagságtól. A Szélesség, illetve habvastagság alapján felhasználhatósága sokrétű (fémhez,fához,műanyaghoz). Alkalmazási területei közé tartozik a szigetelés (por, hang, víz), rezgés és rázkódás csillapítás, valamint felhasználható előtétszalagként (üveg-, nyílászáró- illetve műanyagipar) és tömítőanyagként (gépipar, szellőzéstechnika). Legfőbb előnyei a magas élettartam, oldószer- és öregedésállóság, rugalmasság, erős tapadás alacsony hőmérsékleten is és hulladékmentes feldolgozhatóság a felületére kasírozott védőfóliának (liner) köszönhetően.

Rézszalagok

A fémszalag megakadályozza a zavaró hatásokat, amelyek más rendszerek, egységek közvetlen közelében, működéskor felléphetnek. Nélkülözhetetlen EVM/ESD területen, ahol árnyékolás, földelés, elektrosztatikus feltöltődés levezetése szükséges. E termék kategóriában megtalálhatóak a rézfóliák, alumínium fóliák és a hordozó nélküli akril/ezüst kombínációjú tekercsek. Mindegyik típus ragasztójában megtalálható az ezüst, a vezetőképesség érdekében.

Poliészter szalagok

Az elektronikus alkatrészek forrasztása előtt a NYÁK aranyozott csatlakozóit megbízhatóan védeni kell. Ezekre a szigetelésekre, magas hőmérsékleten, ezek a szalagok a szilikon szigetelő massza miatt különösen alkalmasak. A termék két típusban érhető, melyeket vastagság (1 vagy 2 mil) és szín (kék vagy zöld) szerint különböztetünk meg.

Poliészter film

A poliészter kitűnő összeférést és magas dielektromos szilárdásgot ad a fóliavastagság révén. Az akril ragasztó kiemeli ezeket a filmeket azzal, hogy egy jó kémiai és oldószerrel szembeni ellenállást ad a termékeknek. Néhány termék UL szerint nehezen éghető. Ajánljuk elektromotorok külső szigeteléséhez. Elérhető színek: sárga, piros, kék, fekete, zöld, fehér és átlátszó. Az akril ragasztó mellett, típustól függően, hőre keményedő gumi és hőre keményedő akril ragasztóval érhetők el termékeink.

Laminátok

A laminátok 2 rétegűek, rétegeinek mindegyike egyedülállő tulajdonságokkal bír. A papír/poliészter erősséget, tartást, kézzel téphetőséget nyújt. A poliészter/poliészter filc kitűnő átlyukadási ellenállást, puhaságával biztos védelmet ad a kritikus résznél. Az akril ragasztó magasabb hőmérsékleten való használatot nyújt. Az akril mellett hőre keményedő gumi és hőre keményedő akril ragasztóval választhatók a laminátok. Elérhető színek: fehér/fekete, fehér, fehér/bézs, bézs.

Kapton/Poliimid szalagok

A magas hőállóság, rövid ideig 120C-tól 350C-ig, és az átütési szilárdság teszi a poliimid szalagokat a szigeteléseknél és magas hőmérsékletű megmunkálásoknál (pl. NYÁK aranyozás) elengedhetetlenné. Típustól függően, akril, illetve szilikon ragasztóval érhetők el.

Üvegszövet

Ez a termékcsoport különösen símulékony és flexibilis. Az üvegszövet magas hőállósága és nagy szakító szilárdsága számos követelményét képes teljesíteni a szigeteléstechnikában. A termékek hőre keményedő gumi és hőre keményedő akril, illetve nehezen éghető gumi ragasztóval választhatók, típustól függően. Fekete és fehér színekben rendelhetőek.

Felületvédő fóliák

Polyethylen (PE) film, egyik oldalán öntapadó ragasztóréteggel ellátva, védőpapír (liner) nélkül. Vastagsága, tapadőereje, színe és ragasztója típusa szerint számtalan területen alkalmazható. Típustól függően létezik 30my-tól 150my vastagig, szürke/fekete – kék – átlátszó színekben, acryl és kaucsuk ragasztóval, illetve laser vágható kivitelben. Nyom nélkül eltávolíthatóak, UV-nak kiválóan ellenálnak, így kültéren is maximális védelmet nyújtanak rozsdamentes acélon, alumíniumon, műanyagon (polystyrol, PVC), üvegen, lakkozott felületen.

Aluminium szalagok

Egyik oldalán öntapadó, tiszta alumínium fólia. UV álló acryl ragasztóval, 30 és 50my vastagságban. Kiválóan alkalmazhtó: üveg, illetve kőgyapot szigeteléseknél, klímatechnikában csőhéjak szigetelésére és lezárására, hő és fényvisszaverésre, pára elleni védelemre, árnyékolásra (elektronikai ipar). Olyan alkalmazásokhoz ajánljuk ahol: jó hővezetésre, tűzállóságra, vegyi és időjárási behatásokkal szembeni ellenállásra, vízhatlanságra, illetve erős tapadásra van szükség. További előnye, hogy kézzel téphető, ezzel is megkönnyítve a felhasználást. 

Keressen minket bizalommal

Bízunk benne, hogy mielőbb partnerek lehetünk.

Telefon

+36 1 320 3641

E-mail

sales@elmatit.hu

Akció a készlet erejéig!