A ragasztószalag specialista!

Telefon:

+36 1 320 3641, +36 1 330 7257

Hétfő - Csütörtök, Péntek

08:30-15:30, 8:30-13:30

E-mail

sales@elmatit.hu

Elektromosipari szigetelőanyagok

Polyester film

Garfilm termékünk egy poliészter film. Köszönhetően a kíváló fizikai, kémiai és elektromos tulajdonságainak a Garfilm egy elfogadott és meghatározó termék számos területen, ahol polészter film szükséges a gyártás során. Típusai tekintva az alábbi változatokban létezik: teljesen átlátszó és flexibilis (a csomagolóipar számára); áttetsző és kiemelkedően magas szakító szilárságú (ez teszi tökéletessé a szigetelő tulajdonságát, B hőosztály, az elektromos ipar számára); matt felület (bármilyen területre tökéletes, ahol nem szükséges a fényes felület). Néhány típusa kiemelkedően vastag változatban is elérhető.

Nomex

Nomex termékünk ideális szigetelőanyag az elektronika területén. Hőosztályát tekintve 220C felett is maximális teljesítményt tud nyújtani. A Nomex papírt használhatjuk alumínium és réz tekercsek esetében is.

Film+Vlies

DyFlex márkanévvel ellátott termékünk poliészter vlies és poliészter film laminációjából áll össze. A laminációk számát tekintve az alábbi típusai léteznek: Vlies + Film, Vlies + Film + Vlies. Mindkét típus létezik impregnált és impregnálás nélküli változatban. A nem impregnált típus fehér és maximum 130C-on tud működni, az impregnált változat pedig rózsaszín és maximum 155C-t bír el. Kiválóan alkalmas elektromos motor, illetve transzformátorok szigetelésére.

Film+Papír

DyVolt márkanévvel ellátott termékünk poliészter fil és típustól függően egy vagy két réteg magas minőségű papír laminációjából áll össze. A laminációk számát tekintve az alábbi típusai léteznek: Papír + Film, Papír + Film + Papír. Maximális szigetelést a B (130C) hőosztályban tud nyújtani. Kiválóan alkalmas elektromotorok szigetelésére. 

Film+Nomex

DyTerm márkanévvel ellátott termékünk Nomex aradmid papír és poliészter laminációjából áll össze. Típustól függően az F (155C), illetve a H (180C) hősztályban tudnak maximális szigetelést nyújtani. A laminációk számát tekintve az alábbi típusai léteznek: Film + Nomex; Nomex + Kapton + Nomex; Nomex + Film + Nomex. Kiválóan alkalmas elektromos motorok, transzformátorok, gépek szigetelésére / fázis szigetelésére.

Keressen minket bizalommal

Bízunk benne, hogy mielőbb partnerek lehetünk.

Telefon

+36 1 320 3641

E-mail

sales@elmatit.hu

Akció a készlet erejéig!