A ragasztószalag specialista!

Telefon:

+36 1 320 3641, +36 1 330 7257

Hétfő - Csütörtök, Péntek

08:30-15:30, 8:30-13:30

E-mail

sales@elmatit.hu

Friss hírek

Awesome Image

Tesa – szalagos megoldások minden háztartási gépre

2024.01.31. 0 Comments egyeb

Az előremutató gondolkodás iránti igény, a háztartási gépiparban soha nem volt még nagyobb – a jobb fenntarthatóságtól az innovatív műszaki megoldásokig. A tesa ragasztószalag megoldásai segíthetnek az Ön csapatának megfelelni ezeknek a kihívásoknak.

Együtt a jövőbiztos készülékek felé

A hűtőszekrényektől a sütőkig, a fagyasztótól a mosogatógépekig, a mosógépektől a  kereskedelmi készülékekig – a tesa ragasztószalag-megoldásai mindenhol megtalálhatók 
az iparban. Az alkalmazási típusok ugyanilyen változatosak – rögzítés, szellőztetés, védelem és rögzítés szállítás közben. Minden megoldás a technikai képességek élvonalába tartozik, és segíthet abban, hogy készülékei jövőállóvá váljanak.

Innováció

Minden kihívásra van megoldás, csak kreativitás kell hozzá. Az új anyagoktól kezdve az új formatervezésen át az új alkalmazásokig, a tesa mindig új utakon jár, hogy kielégítse ügyfelei igényeit. Innovatív portfóliójukban megtalálhatóak az UV-keményedő ragasztók és  lángmentesített szalagok, az ultravékony és ultraerős ragasztószalagok, hővezető és eltávolítható megoldások, hogy csak néhányat említsünk a megoldások közül.

Fentarthatóság

A tesa-nál erősen elkötelezettek  a fenntarthatóság mellett, mind a működésükben, mind a vállalatukban. A kibocsátáscsökkentéstől a felelős
beszerzéstől az anyagok újragondolásán át a körforgóság előmozdításáig, megbízható partnerek vagyunk ezen a területeken. A tesa célja, személyre szabott, jövőbiztos ragasztási megoldások létrehozása az ipar számára.

Együttműködés

A partnerség a tesa DNS-ében van. Mindig is az együttműködést tartották a legtermékenyebb útnak. Ennek egyik legjobb bizonyítéka az Ügyfél megoldási Központok. Ezek az Európában, az Egyesült Államokban és Kínában találhatók, ahol szakértőik az Ön csapatával együtt dolgoznak, hogy megtalálják vagy kifejlesszék a tökéletes ragasztószalagot.

Tags:

Post A Comment

Keressen minket bizalommal

Bízunk benne, hogy mielőbb partnerek lehetünk.

Telefon

+36 1 320 3641

E-mail

sales@elmatit.hu

Tisztelt Partnereink!

 

2024.01.22-én tervezett áramszünet lesz a telephelyünkön,

 karbantartás miatt reggel 8-10 óra között.

Várható nyitás aznap 10:00.

 

Megértésüket köszönjük!