A ragasztószalag specialista!

Telefon:

+36 1 320 3641, +36 1 330 7257

Hétfő - Csütörtök, Péntek

08:30-15:30, 8:30-13:30

E-mail

sales@elmatit.hu

Friss hírek

Awesome Image

Ragasztószalagok az autóiparban

2023.05.15. 0 Comments egyeb

Az Elmatit Kft. jóvoltából az autóiparban, az ipari alkalmazásokhoz, a vásárlók közel 500 egyoldalas és 500 kétoldalas ragasztószalag közül választhatnak a tesa kínálatából. A külső alkatrészek karosszériákhoz való építő jellegű ragasztásához az autógyártók gyakran a tesa akrilhab szalagokra hagyatkoznak rögzítési megoldásként. Az autóipari OEM-ek és OES-ek az úgynevezett viszkoelasztikus ACXplus ragasztószalagokat használják a nagy teljesítményű ragasztáshoz a járműipar számos területén. A ragasztószalagok gyártásban történő hatékony felhasználása érdekében a tesa ACXplus-t is szállít orsóként, akár 1400 m hosszúságig.

De miért olyan fontos ez?

Az autóiparban a gyártók és beszállítók gyakran szembesülnek azzal a kérdéssel, hogy hogyan tudnák tartósan és konstruktívan rögzíteni a legkülönfélébb külső alkatrészeket, anyagokat a jármű karosszériájára. Hogyan lehet műanyagot acélra, acélt üvegre vagy festett felületeket szálas kompozitokra rögzíteni. A dolgok bonyolulttá válhatnak, különösen akkor, ha a hagyományos mechanikus rögzítési anyagok, például szegecsek, varratok vagy folyékony ragasztó nem megfelelőek. Cégünk annak érdekében, hogy partnereinek a lehető legjobb támogatást nyújthassa, olyan megoldásokat kínál, amelyek tökéletesen megfelelnek az ügyfelek igényeinek és vágyaiknak. 

Kiemelt partnerünk a tesa, jóval az új autómodellek piacra kerülése előtt a szalagokat prototípusokon teszteli laboratóriumi körülmények között. Ezen túlmenően a tesa támogatja az ügyfeleket a ragasztott alkatrészek és szerelvények tanúsításában is, beleértve a ragasztós csatlakozásokat is: vagy már jóváhagyott ragasztószalagokat használnak, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek, vagy a tesa segíthet egy új, testreszabott szalag tanúsításában egy adott projekthez. A fejlesztési folyamat befejezése után a tesa a ragasztószalagok használatára vonatkozó képzéssel is támogatja az ügyfelet.

Ragasztómegoldásai fejlesztése és használata során az Elmatit Kft és a  tesa mindig magas minőségi szabványokat állít fel. Így a vállalatok széles körben tesztelik termékeiket és megoldásaikat, hogy megfeleljenek az adott vásárlói követelményeknek és specifikációinak. Ez az egyetlen módja annak, hogy megfeleljen saját magas belső követelményeinek, és megbízhatóan kínálhasson optimális megoldásokat az autóipar partnerei számára is világszerte.

Amennyiben a témával kapcsolatban vagy általánosságban kérdése merülne fel, forduljon szakértő kollégáinkhoz bizalommal: kattintson ide
Tags:

Post A Comment

Keressen minket bizalommal

Bízunk benne, hogy mielőbb partnerek lehetünk.

Telefon

+36 1 320 3641

E-mail

sales@elmatit.hu

Tisztelt Partnereink!

 

2024.01.22-én tervezett áramszünet lesz a telephelyünkön,

 karbantartás miatt reggel 8-10 óra között.

Várható nyitás aznap 10:00.

 

Megértésüket köszönjük!