A ragasztószalag specialista!

Telefon:

+36 1 320 3641, +36 1 330 7257

Hétfő - Csütörtök, Péntek

08:30-15:30, 8:30-13:30

E-mail

sales@elmatit.hu

Friss hírek

Awesome Image

Bemutatkozik a tesa HAF ragasztószalag

2023.10.31. 0 Comments egyeb

A tesa HAF®, egy kétoldalas ragasztófólia, amely nagyon magas, koncentrált ragasztóerővel rendelkezik. A legkisebb felületeken olyan megbízhatóan képes összetartani az okostelefonok és hasonló készülékek alkatrészeit, hogy azt hihetnénk, az egész készülék egy egész darab.  

Amikor a tesa HAF® legkiemelkedőbb tulajdonságának leírására kerül sor, egyetlen szuperlatívusz önmagában nem elég. Ez a termék nemcsak a legnagyobb ragasztóerővel rendelkezik, hanem ugyanezt a tulajdonságot a legkisebb ragasztási felületeken is biztosítja. Pontosabban fogalmazva, a ragasztási szilárdsága tíz-tizenötször nagyobb, mint a hagyományos kétoldalas ragasztószalagot tartalmazó hasonló megoldásoké. Ezáltal a tesa HAF® a tesa termékek teljes választékában messze a legerősebb kétoldalas ragasztófólia.

Kicsi, kisebb tesa HAF®

Tartósság, kötésszilárdság, vegyszer-, hő- és környezetállóság – a szerkezeti kötésekkel szemben támasztott követelmények minden eddiginél szigorúbbak. Az eszközök egyre kisebbek, és ennek következtében a ragasztási felületeik is egyre kisebbek. Ez az a pont, ahol a szabványos ragasztószalagok elérik határaikat. A tesa HAF® szakterülete azonban pontosan ott kezdődik, ahol semmi más nem működik. A hatalmas ragasztóerő mellett a „kevesebb több” irányába is tendál, mivel nincs kezdeti ragasztóerő (más néven tapadás). Ehelyett hő hatására aktiválódik: 120°C feletti hőmérsékleten a kötés visszafordíthatatlan.

A fólia ideális személyre szabott stancolás kialakítására – még a legkisebbek esetében is. Például számos okostelefonban a tesa HAF® a mobilkészülék hátoldalán a kamera lencséje alatt helyezkedik el, mint egy mindössze 0,4 mm széles alkatrész. Aki autóba ül, az is számíthat erre a gigantikus szilárdságú, miniatűr ragasztóra, mert hatalmas tartóssága és hőállósága miatt többek között a sebességváltók súrlódó bélésein vagy az elektromos motorok rotor-mágnesein is alkalmazható.

A műanyag kártyákon lévő chipek ragasztókötésének is tartósan és megbízhatóan kell tartania, sőt a pénztárcánk nagy igénybevételének, különösen a gyakori hajlítások miatt is ellenállónak kell lennie. Az ilyen és ehhez hasonló igénybevételekhez a tesa HAF® egy speciális, elektromosan vezető változatban is elérhető. A legtöbben valószínűleg nem is tudják, hogy milyen gyakran járunk vagy autózunk tesa HAF® kíséretében a nap folyamán. 

A hőaktivált tesa HAF® a legerősebb kétoldalas ragasztófólia a teljes kínálatunkban. Amikor semmi más nem működik, a tesa HAF® lép működésbe.

10-15-ször nagyobb kötésszilárdság

a megszokottnál nagyobb ragasztóerősséget biztosít a tesa HAF® hőaktivált speciális ragasztófólia

A legkisebb felületeken is, akár 0,4 mm-ig

a tesa HAF® rendkívül nagy ragasztási szilárdsággal rendelkezik

Tags:

Post A Comment

Keressen minket bizalommal

Bízunk benne, hogy mielőbb partnerek lehetünk.

Telefon

+36 1 320 3641

E-mail

sales@elmatit.hu