A ragasztószalag specialista!

Telefon:

+36 1 320 3641, +36 1 330 7257

Hétfő - Csütörtök, Péntek

08:30-15:30, 8:30-13:30

E-mail

sales@elmatit.hu

Friss hírek

Awesome Image

Bemutatjuk a tesa® flameXtinct-et

2023.04.30. 0 Comments egyeb
Az egészség- és vagyonvédelem biztosításához számos iparágban különösen fontosak a tűzvédelmi szabályok, például a repülőgépiparban, a vasút, tengerészet, építőipar, liftek esetében, a gépjárműipar és e-mobilitás területén.Ezek a szabályozások pontos követelményeket határoznak meg a gyártási eljárásokhoz illetve minden felhasznált anyaghoz, például a különböző alkatrészek nagy igénybevételhez tervezett rögzítési alkalmazásai során használt ragasztószalagokhoz. A lángálló anyagok használata fontos része a tűzvédelmi szabványoknak való megfelelésnek, mivel ezek késleltetni tudják a tűz terjedését vagy ki is olthatják azt, ezáltal több időt biztosítanak a tűzoltóknak a beavatkozásra, az élet- és vagyonmentésre.
A tesa® flameXtinct termékcsalád megfelel a lángállósági elvárásoknak. Ezenfelül minden szalag halogénmentes, ami hozzájárul a füstképződés és a keletkező gázok toxicitásának csökkentéséhez. Mivel a tüzekkel kapcsolatos halálesetek többségét a mérgező gázok belélegzése okozza, a nemzetközi szabályozás a jövőben igyekszik korlátozni bizonyos halogéntartalmú összetevők használatát.

A tesa® flameXtinct család: kiválasztani a tökéletes megoldást

tesa® flameXtinct családunk jelenleg négy különböző termékből áll, melyeket az egyes alkalmazások igényeihez szabtunk.  A megfelelő ragasztószalag kiválasztásához az alábbi táblázatban részletes áttekintést talál termékeinkről. Tisztában vagyunk vele, hogy minden alkalmazás egyedi, és különleges követelményeket jelent – ezért kérjük, forduljon szakértőinkhez, hogy megbeszélhessük az Ön egyedi igényeit, és megtaláljuk a tökéletes megoldást.

forrás: tesa.hu

Tags:

Post A Comment

Keressen minket bizalommal

Bízunk benne, hogy mielőbb partnerek lehetünk.

Telefon

+36 1 320 3641

E-mail

sales@elmatit.hu

Akció a készlet erejéig!