Elektromosipari szigetelőanyagok

Nomex

nomexNomex termékünk ideális szigetelőanyag az elektronika területén. Hőosztályát tekintve 220C felett is maximális teljesítményt tud nyújtani. A Nomex papírt használhatjuk alumínium és réz tekercsek esetében is.

Film+Vlies

nomexDyFlex márkanévvel ellátott termékünk poliészter vlies és poliészter film laminációjából áll össze. A laminációk számát tekintve az alábbi típusai léteznek: Vlies + Film, Vlies + Film + Vlies. Mindkét típus létezik impregnált és impregnálás nélküli változatban. A nem impregnált típus fehér és maximum 130C-on tud működni, az impregnált változat pedig rózsaszín és maximum 155C-t bír el.

Film+Papír

nomexDyVolt márkanévvel ellátott termékünk poliészter fil és típustól függően egy vagy két réteg magas minőségű papír laminációjából áll össze. A laminációk számát tekintve az alábbi típusai léteznek: Papír + Film, Papír + Film + Papír. Maximális szigetelést a B (130C) hőosztályban tud nyújtani.

Film+Nomex

nomexDyTerm márkanévvel ellátott termékünk Nomex aradmid papír és poliészter laminációjából áll össze. Típustól függően az F (155C), illetve a H (180C) hősztályban tudnak maximális szigetelést nyújtani. A laminációk számát tekintve az alábbi típusai léteznek: Film + Nomex; Nomex + Kapton + Nomex; Nomex + Film + Nomex. Kiválóan alkalmas elektromos motorok, transzformátorok, gépek szigetelésére / fázis szigetelésére.
Feliratkozás Elektromosipari szigetelőanyagok csatornájára