A ragasztószalag specialista!

Telefon:

+36 1 320 3641, +36 1 330 7257

Hétfő - Csütörtök, Péntek

08:30-15:30, 8:30-13:30

E-mail

sales@elmatit.hu

Friss hírek

Awesome Image

Papíralapú tesa® 61346 lezárószalag a biztonságos szállításhoz használt lezárásokhoz és újrahasznosítható, papíralapú, csomagolási megoldásokhoz

2024.05.31. 0 Comments egyeb

A papírból és kartonból készült csomagolás védi az értékes árukat szállítás és tárolás közben. A papíralapú csomagolóanyag könnyű és legtöbbször könnyen újrahasznosítható. A funkcionális csomagolás része a gyors és egyszerű dobozlezárás, amely nem igényel további eszközöket vagy berendezéseket. Ugyanakkor az újrahasznosíthatóság egyre fontosabbá válik, és válnia is kell. Ezt el lehet érni az úgynevezett ‘mono csomagolással’, amely teljes mértékben elkerüli a műanyagok használatát, és kizárólag papírt használ, és ez a csomagolásra integrált lezárószalagokra is vonatkozik.

Bemutatkozik a tesa® 61346 lezárószalag

Papíralapú lezárószalagunk, a tesa® 61346 lehetővé teszi a kartondobozok vagy postai csomagok biztonságos lezárását, és a szalag a doboz anyagával együtt újrahasznosítható.

A tesánál egyre inkább a fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartó termékek fejlesztésére koncentrálunk. Éppen ezért a tesa® 61346 lezárószalag az alábbi fenntarthatósági szempontoknak felel meg:

  • újrahasznosítható és a karton anyagával együtt kidobható
  • fenntartható forrásból származó papír hátlap
  • oldószermentes bevonási eljárás
  • 100%-ban újrahasznosított papír mag

tesa® 61346 papíralapú lezárószalag alkalmazása

Az új tesa® 61346 papíralapú lezárószalagunkat úgy terveztük, hogy újrahasznosítható és biztonságos lezárást biztosítson hullámpapírból, kartonból vagy papírból készült dobozokhoz, csomagokhoz vagy postai küldeményekhez. A doboz struktúrájába integrálva a dobozok könnyen lezárhatók további eszközök vagy berendezések nélkül. A szalag innovatív, erős papír hátlapját magas tapadóerejű ragasztóval kombináltuk, amely megbízható kötést biztosít újrahasznosított kartonon is.

 

A tesa® 61346 lezárószalag alkalmazható hullámpapír gyártási folyamat során, amit sikeresen teszteltek piacvezető adagolókon. A doboz feldolgozása és elkészítése közben a tesa® 61346 lezárószalag használható szabványos adagolórendszerekkel is. Vegye fel velünk a kapcsolatot és küldönk önnek tesa® 61346 lezárószalag mintát, hogy kipróbálhassa termékünket.

Post A Comment

Keressen minket bizalommal

Bízunk benne, hogy mielőbb partnerek lehetünk.

Telefon

+36 1 320 3641

E-mail

sales@elmatit.hu