Építőipari termékek (nem öntapadó)

Táguló szalag

nomexA táguló szalagok speciális tulajdonsága, hogy a tekercs megbontása után, a speciális "habszivacs" szalag elkezd vastagságban dagadni, a megadott tartományban (pl.: 5-12mm vagy 9-18mm). Kiválóan alkalmas különböző hézagok, rések kitöltésére, megszüntetésére. Típustól függően vízzáró (kültér), vagy porzáró (beltér). Különböző hosszúságokban és egyedi szélességekben érhető el.

Fasatan / Fasatyl ragasztó ("kannás")

nomexA Fasatan TFK ragasztóanyagot főleg a Fasatan és Fasatyl felragasztásához ajánljuk, illetve a fóliák átfedéseinek összeragasztásához. Fejfölötti magassákokban végzendő azonalli tapadást megkívánó területre a legalkalmasabb. Rendkívül erős ragasztást biztosít, mely egyben rugalmas és vízálló is lesz. Nem alkalmas Styropor és más hígítóra érzékeny felületre. Alapjait tekintve, szintetikus kaucsuk és műgyanta, oldószerrel. Színe, fekete.

Fasatan / Fasatyl ragasztó ("hurkás")

nomexA Fasatan TFS ragasztó, egykomponensű, folyékony és higító mentes. Minden előforduló alapfelületre alkalmazható, még a hígítóra érzékeny felületre is, mint pl. a Styropol. 600ml-es, "hurkás" kivitelben érhető el.

Fasatan / Fasatyl higító - lemosó

nomexA Fasatan higító a ragasztandó felületek ragasztás előtti letisztításához ill. nem megszáradt reakciósragasztók, kiszáradt EVA-olvadóragasztók és PVAc-diszperziós ragasztók higításához használható. A Fasatan higító nagyon erős hatású. Megfelelően ellenőrizni kell a használni kívánt felületet, ill. kis felületen érdemes kipróbálni. A Fasatan Higító ismertetőjegye, hogy nagy zsírtalanító hatású és gyorsan elpárolog. 5kg-os fém tartályban érhető el.

Fasatan / Fasatyl

nomexA Fasatan és Fasatyl egy EPDM és Butyl-Kaucsuk szigetelőfólia, mely kiválóan alkalmas homlokzatok szigetelésére. Mind két termék bitumenezhető és megfelelnek a DIN 18 195-ös építési szabályoknak. Az éghetőséget tekintve a B2-es besorolásba tartoznak. Szerves oldószerekkel szemben nem, vagy csak részben ellenállóak. A Fasatan (páraáteresztő) kerül a külső oldalra, a Fasatyl (párazáró) pedig a belső oldalra. Vastagságuk 0,8mm, szélességük pedig 50mm-től 1500mm-ig elérhetőek, szabadon választva.
Feliratkozás Építőipari termékek (nem öntapadó) csatornájára