Használati terület

Rögzítés

A tesa® kétoldalas ragasztószalagok és spray-k nagyon sokoldalúak – professzionális megoldások széles skálája nyújtják számos rögzítési alkalmazáshoz.
További információ

Csomagolás

Lehet szó könnyű vagy nehéz kartonról, rövid szállításról vagy hosszú tengerentúli útról, a tesa csomagolószalagok minden körülmény esetén garantálják a szállítmányok biztonságát.

További információ

Maszkolás

A maszkolószalagok nélkülözhetetlen szerepet töltenek be a festésben, a tökéletes, éles szegélyek elkészítésében. Egyszerűen használhatók és még az érzékeny bel- és kültéri felületekről...
További információ

Kötegelés

A kötegelésre és egységrakomány-képzésre használt pántoló szalagok nagyon nagy szakítószilárdsággal és szakadási ellenállással rendelkeznek, valamint jól tapadnak a...
További információ

Javítás

A javítószalagok „elsősegélyt” nyújtanak a vészhelyzetekben, mivel lehetővé teszik a kisebb sérülések egyszerű kijavítását. Ideális megoldást kínálnak a gyors és megbízható javításhoz.
További információ

Funkcionális Szalagok

A funkcionális szalagok nem csak két tárgy összekötésére használhatók. Ezek a ragasztószalagok olyan további funkciókat látnak el, mint a szigetelés, vezetőképesség, tapadás, árnyékolás, stb.
További információ

Biztonsági és védelmi ragasztószalagok

Akár biztonsági intézkedéseket hozna a környezetében, akár védelmi és orvosi felszerelést gyártana, amikor az egészség és biztonság az első szempont, nekünk megvannak azok a...
További információ

Adagoló

Az adagolók hozzájárulnak a folyamatok optimalizálásához, és megkönnyítik a szalagok kezelését. Többféle kézi, félautomatikus és automatikus adagolót kínálunk a ragasztószalagokhoz.
További információ

Felületvédelem

Védőfóliáink minimalizálják a szennyeződés és sérülés veszélyét belső és külső felületeken.
További információ