Bemutatkozás

Nagykereskedelmi vállalkozásunkat több évtizedes külkereskedelmi gyakorlattal 1989-ben alapítottuk.
Üzleti filozófiánk és ennek alapján tevékenységünk lényege:
  • szakértelem
  • megbízhatóság
  • rugalmasság
Az Elmatit Kft. célja, hogy kereskedelmi tevékenységét mindig a vevői elvárásoknak megfelelően, magas színvonalon végezze, melyet elvár beszállítói partnereitől is.

Cégünk elkötelezett a minőségfejlesztési program irányelvei iránt, ezért szabályozott napi munkánkkal törekszünk vevőink elvárásainak legmagasabb szintű teljesítésére, ezzel a vevői elégedettség magas színvonalú megőrzésére. A minőségpolitikai célkitűzések végrehajtása érdekében az Elmatit Kft. vezetősége az EN ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít a folyamatos fejlesztésekre és képzésekre, továbbá az etikusságra, a szakmai felkészültségre és csapatmunkára. Minőségirányítási rendszerünk a cég teljes egészét átfogja. A vezetőség betartatja a cég minden munkatársával megfogalmazott szabályokat, jogszabályi és egyéb hatósági előírásokat, és követi az abban meghatározott irányelveket a hatékony munkavégzés megvalósítása és ezáltal a vevői elégedettség megszerzése érdekében.

Külföldi partnereink is olyan világhírű cégek, melyek termékei megfelelnek az ISO 9001 szabványainak és mindenkor a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik. Ez a kiterjedt beszállítói háttér garantálja, hogy partnereinknek a legmodernebb élenjáró árucikkek széles választékát kínáljuk. Annak érdekében, hogy vevőink a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesüljenek, cégünk az import nagykereskedelmi cégek között egyedülállóan, az elsők között szerezte meg az ISO 9001 minősítést.

Úgy érezzük, az jelenti munkánk lényegét és értelmét, hogy partnereink egy technikailag kiválóan felkészült, problémamegoldó csapatot tudhatnak maguk mögött, és ezáltal biztonságban érezhetik magukat az esetlegesen felmerülő problémák és kérdések esetén. Az általunk importált alap- és segédanyagok kiválasztása során egyik fontos szempontnak azt tartjuk, hogy iparáganként az anyagokat egyfajta szolgáltatás csomagban tudjuk nyújtani Vásárlóink részére.


Bemutatóterem

Bemutatótermünkben szívesen látjuk azokat a leendő ügyfeleinket, akiknek saját termékük felépítéséhez még hiányzik egy-két fontos és speciális segédanyag. Termékmenedzsereink mindent megtesznek, hogy a még hiányzó láncszem is a helyére kerüljön, és azután megállapodás alapján raktárról biztosítsák Önök részére a zökkenőmentes kiszolgálást. LOG-ROLL szalagvágó gépeink segítségével lehetőségünk van arra, hogy egyedi, szabványtól eltérő méreteket is biztosítsunk megrendelőink számára.


Raktár

Tágas, közel 1000 m2-es raktárunkban a gyors és könnyű rakodást kézi, illetve gépi targoncáink biztosítják. Állandó, magas raktárkészletünknek köszönhetően, a cégünkkel szerződésben álló partnereinket, folyamatosan és fennakadás nélkül, magas színvonalon tudjuk kiszolgálni.


Gyártás

A kor elvárásinak megfelelő, modern vágógépeink és szakképzett kollégáink segítségével, 3-4 nap alatt, bármilyen standard vagy standardtól eltérő méretet legyártunk Ügyfeleink részére.


Megközelíthetőség

Az Elmatit Kft. új székhelye Budapest északi részén, az M0-ás körgyűrű közelében, a XV. kerület, Mélyfúró utca 2/c. alatt található. Háromszintes, saját tulajdonú modern épületünk 500 négyzetméter irodát, közel 1000 négyzetméter raktárt, gyártási területet és kommunális helyiséget foglal magába. Udvarunkon, vevőink részére parkolót és rakodót tartunk fent.


Ügyfélszolgálat

Földszinti klimatizált irodánkban több nyelven beszélő ügyfélszolgálatos kolléganőink fogadják kedves ügyfeleinket. Egy igazán fiatal és kreatív csapat áll mindenkor az Ön rendelkezésére, akiknek a kapcsolattartáson és az eladáson kívül az igazi kihívást egy megoldandó technikai vagy gyártástechnológiai probléma jelent. Ön biztos lehet abban, hogy kiválóan képzett munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy megtalálják az Önnek minőségben és költségben legmegfelelőbb anyagot, esetleg annak kettő vagy több alternatíváját.