Egyoldalas szalagok

EPDM zártcellás habszalag

Zártcellás ethylénpropilén (EPDM) fekete hab, sima felülettel, 2mm-es vastagságtól, védőfóliával ellátva. A Szélesség, illetve habvastagság alapján felhasználhatósága sokrétű (fémhez,fához,műanyaghoz). Alkalmazási területei közé tartozik a szigetelés (por, hang, víz), rezgés és rázkódás csikkapítás, valamint felhasználható előtétszalagként (üveg-, nyílászáró- és műanyagipar) és tömítőanyagként (gépipar és szellőzéstechnika).

Polyethylén (PE) zártcellás habszalag

Zártcellás polyethylén hab, sima felülettel, 3mm-es vastagságtól. A Szélesség, illetve habvastagság alapján felhasználhatósága sokrétű (fémhez,fához,műanyaghoz). Alkalmazási területei közé tartozik a szigetelés (por, hang, víz), rezgés és rázkódás csillapítás, valamint felhasználható előtétszalagként (üveg-, nyílászáró- illetve műanyagipar) és tömítőanyagként (gépipar, szellőzéstechnika).

Árnyékolás

A fémszalag megakadályozza a zavaró hatásokat, amelyek más rendszerek, egységek közvetlen közelében, működéskor felléphetnek. Nélkülözhetetlen EVM/ESD területen, ahol árnyékolás, földelés, elektrosztatikus feltöltődés levezetése szükséges. E termék kategóriában megtalálhatóak a rézfóliák, alumínium fóliák és a hordozó nélküli akril/ezüst kombínációjú tekercsek.

Poliészter film

A poliészter kitűnő összeférést és magas dielektromos szilárdásgot ad a fóliavastagság révén. Az akril ragasztó kiemeli ezeket a filmeket azzal, hogy egy jó kémiai és oldószerrel szembeni ellenállást ad a termékeknek. Néhány termék UL szerint nehezen éghető. Ajánljuk elektromotorok külső szigeteléséhez. Elérhető színek: sárga, piros, kék, fekete, zöld, fehér és átlátszó.

Poliészter laminátok

A laminátok 2 rétegűek, rétegeinek mindegyike egyedülállő tulajdonságokkal bír. A papír/poliészter erősséget, tartást, kézzel téphetőséget nyújt. A poliészter/poliészter filc kitűnő átlyukadási ellenállást, puhaságával biztos védelmet ad a kritikus résznél. Az akril ragasztó magasabb hőmérsékleten való használatot nyújt. Az akril mellett hőre keményedő gumi és hőre keményedő akril ragasztóval választhatók a laminátok.

Poliimid szalag

A magas hőállóság, rövid ideig 120C-tól 350C-ig, és az átütési szilárdság teszi a poliimid szalagokat a szigeteléseknél és magas hőmérsékletű megmunkálásoknál (pl. NYÁK aranyozás) elengedhetetlenné. Típustól függően, akril, illetve szilikon ragasztóval érhetők el.

Speciális laminátok

Ezek a szalagok egyedülálló tulajdonságuk miatt ideálisak nagyfeszültségű szigetelésekhez. Az innovatív hordozóanyag egyedülálló tulajdonságával teljesíti a tekercsek új generációjának alkalmazási követelményeit. Ezen termékcsoportban megtalálható pl. az acetát selyem, a poliészter szövet, a Nomex, illetve a fluor-karbon. A termékek jelentős része akril ragasztóval van ellátva és fehér színben érhetők el.

Üvegszövet

Ez a termékcsoport különösen símulékony és flexibilis. Az üvegszövet magas hőállósága és nagy szakító szilárdsága számos követelményét képes teljesíteni a szigeteléstechnikában. A termékek hőre keményedő gumi és hőre keményedő akril, illetve nehezen éghető gumi ragasztóval választhatók, típustól függően.

Felületvédő fóliák

Polyethylen (PE) film, egyik oldalán öntapadó ragasztóréteggel ellátva, védőpapír (liner) nélkül. Vastagsága, tapadőereje, színe és ragasztója típusa szerint számtalan területen alkalmazható. Típustól függően létezik 30my-tól 150my vastagig, szürke/fekete - kék - átlátszó színekben, acryl és kaucsuk ragasztóval, illetve laser vágható kivitelben.

Kordonszalag

PVC alapú öntapadó felülettel nem rendelkező szalag, különböző területek jelölésére, elkerítésére, lezárására. A dobozából praktikusan adagolható, sárga/fekete és piros/fehér színben elérhető tekercsek, 100, 200 és 500 méteres tekercsekben érhető el. Szélessége minden esetben 70mm.

Padlójelölő szalag

Padlójelölő szalag: egy oldalt öntapadó, lágy PVC szalag, kaucsuk ragasztóval. Biztonsági zónák, veszélyes területek, közlekedési utak és különböző raktári területek kijelölésére. Kiváló minőségének és erős tapadásának köszönhetően jól ellenáll a targoncák folyamatos igénybevételének. Elérhető színek: sárga, piros, zöld, kék, fehér, fekete illetve sárga/fekete és piros/fehér.

Padlójelölő szalag - csúszásgátló felülettel

Az érdesített felülettel ellátott padlójelölő szalag, elsősorban olyan területre lett kifejlesztve, ahol igen nagy a csúszásveszély. Ezt megakadályozva és előre jelezve, maximális védelmet nyújt. Fekete, illetve sárga/fekete színekben, 15m X 25mm, illetve 50m X 25mm és 50m X 50mm-es méretben érhető el a termék. Kiváló tapadásának és erős felületének köszönhetően, hosszútávon számíthatunk rá.

Padlójelölő szalag fluoreszkáló felülettel

Felületét, tulajdonságait és kiszerelését tekintve mindenben megegyezik a csúszásgátló kivitellel. Extra tulajdonsága azonban, hogy sötét fluoreszkál, a láthatóság és baleset megelőzése érdekében. Sárgás fehér és sárga/fekete színekben érhető el.

Kreppszalagok

Egyik oldalán öntapadó felülettel ellátott krepp papír alapú maszkoló szalag. Kiemelkedően magas minőséget képviselnek, maximálisan megfelelnek a bútor-, autó-, építő- és elektronikai ipar elvárásainak. Ragasztójának köszönhetően foltmentesen eltávolítható, legyen szó bármilyen lakkozott, festett, porszórt, fém, fa, műanyag felületről. Az extrém flexibilitás mellett a kézzel téphetőség jelenti legnagyobb előnyét feldolgozhatóság terén. Felhasználástól függően, 60C-tól egészen 140C-ig tudunk megoldást kínálni.

Oldalak

Feliratkozás Egyoldalas szalagok csatornájára